bellen of appen: 06-17179746  |   info@verkeersacademiechristian.nl

inloggen

Let the good times roll!

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen


Verkeersacademie Christian staat midden in de samenleving. Ondernemen met oog voor de omgeving vinden we heel belangrijk en nemen daarom graag onze verantwoordelijkheid in de maatschappij.

Naast dat we lesgeven in innovatieve, milieuvriendelijke (elektrische) auto’s, hechten we ook veel waarde aan verkeersveiligheid. We willen onze leerlingen transparant en integer opleiden tot zelfverzekerde én zelfstandige bestuurders. Dit doen wij door toegankelijk te zijn en met passie rijlessen te geven. Verkeersacademie Christian is een jonge en dynamische organisatie met ambitieuze plannen. Het bedrijf is opgericht om echt het verschil te maken in de rijschoolwereld. Als rijschool zetten we graag een stapje extra.

Onze maatschappelijke betrokkenheid zie je overal terug. Zo richten we ons op innovatie, welzijn en geluk van de mens. Wij geloven namelijk dat iedereen recht heeft op een kwalitatief goed leven in de breedste zin van het woord en zetten ons dan ook graag in voor doelen waarbij de mens centraal staat.

Zo werken we onder andere samen met gerenommeerde partners om het beste voor onze leerlingen te realiseren. Hieronder zie je een aantal organisaties waar we mee samenwerken.

Ondersteuning leerlingen

Als je als leerling bij ons begint, dan krijg je alle medewerking en hulp om je rijbewijs zo snel mogelijk te halen. Maar onze service gaat verder dan de rest. Voor, tijdens en na het behalen van je rijbewijs kan en mag je ook bouwen op Verkeersacademie Christian.

Collectief Inkoop Organisatie Rijscholen (CIOR)

Collectief Inkoop Organisatie Rijscholen (CIOR) is een centraal orgaan voor de rijschoolbranche, die zich steeds meer ontwikkelt en uitbreidt in hun diensten. Denk hierbij aan verzekeringen, bijscholing, pechhulp, marketing en nog veel meer. Ook voor de leerlingen is deze samenwerking niet onbelangrijk. Zo kunnen leerlingen via Verkeersacademie Christian bij CIOR:

  • Theorieboeken kopen voor een scherpere prijs.
  • Na het behalen van het rijbewijs een scherper aanbod krijgen voor een leaseauto.
  • Na het behalen van rijbewijs een scherper aanbod krijgen voor pechhulp.
  • Hulp krijgen bij letselschade bij een onverhoopte aanrijding.
  • Hulp krijgen bij schade aan het voertuig (deze wordt zo snel mogelijk en netjes afgehandeld).


Wil je hier meer over weten, bekijk dan de website van het CIOR

MOTOSTORE (for bikes and more)

Sinds 1 maart 2008 is Motostore Barendrecht een begrip als motorzaak. Motostore is officiële dealer van Suzuki, Yamaha en Indian (in de regio Zuid-Holland). Onder genot van een kopje koffie kan je alle informatie krijgen over deze en andere merken. Naast verkopen van nieuw en gebruikte motoren kan je ook terecht voor onderhoud, reparaties onderdelen, en verzekering van motoren.

Motostore Barendrecht verkoopt ook motorkleding, helmen, laarzen, en handschoenen. Het assortiment is zeer ruim met alle kleuren en maten. U krijgt altijd een op maat gesneden advies over allerlei zaken die te maken hebben met het motorrijden.

Verkeersacademie Christian werkt samen met deze prachtige en servicegerichte bedrijf. Samen willen wij het beste voor onze klanten. Door deze samenwerking kan Verkeersacademie Christian haar motorleerlingen voorzien in alle benodigdheden voor motorrijlessen tegen een mooi prijsje. En het eindigt niet hier…zelfs na het behalen van je motorrijbewijs kan je bouwen op Verkeersacademie Christian. Samen kunnen we kijken naar een splinter nieuwe motor of een occasion bij Motostore Barendrecht.

Bekijk de website van Motostore

Autoschade / Herstel Rotterdam VOF

Autoschade / Herstel Rotterdam VOF is een bedrijf gevestigd in Rotterdam-Overschie. Schade is natuurlijk nooit fijn en deze wil je natuurlijk zo snel mogelijk en netjes afhandelen. Vaak zijn daar hele hoge kosten aan verbonden, vooral als je naar een dealer gaat. Dit gezellige en eerlijke bedrijf in Rotterdam helpt je graag bij schade. Zij vinden service heel belangrijk en doen dan ook graag een stapje extra voor klanten.

Ook voor de leerlingen is deze samenwerking niet onbelangrijk. Zo kunnen ex-leerlingen via Verkeersacademie Christian bij Autoschade / Herstel Rotterdam VOF tegen een scherpe prijs hun auto laten repareren!

Clickdrive

Clickdrive is opgericht voor de zelfstandige rijinstructeur, die passie heeft voor rijlesgeven en gaat voor kwaliteit. Via het landelijke rijles platform helpt Clickdrive meerdere partijen. Zo koppelt het bedrijf leerlingen die kwalitatieve rijlessen zoeken aan rijscholen die kwaliteit bieden. Hierbij kunnen leerlingen en rijscholen gratis gebruik maken van een planningsoftware. Wij als rijschool maken ook gebruik van deze gratis planningssoftware.

Mocht een leerling die buiten onze regio woont zich aanmelden bij Verkeersacademie Christian, dan zullen wij samen met Clickdrive actief zoeken naar een rijschool in de buurt die voldoet aan de eisen van de leerling.

Bekijk de website van Clickdrive


Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR)

Bij CBR werken ongeveer 1.200 professionals die zich dagelijks inzetten om ervoor te zorgen dat iedereen veilig aan het verkeer kan deelnemen. Met dit doel voor ogen neemt CBR niet alleen verkeersexamens af, maar toetst ook of een bestuurder geestelijk en lichamelijk in staat is om veilig deel te nemen aan het verkeer. Daarbij streeft CBR altijd naar de best mogelijke klantervaring.
Verkeersacademie Christian zit regelmatig op de koffie bij CBR. Samen met de professionals van CBR wisselen wij van gedachten over hoe Verkeersacademie Christian haar kandidaten beter kan voorbereiden op examens. Wij kijken dan naar de manier van lesgeven, hoe er gedoseerd onderwijs kan worden gegeven, hoe we leerlingen voorbereiden op complexe verkeerssituatie’s en hoe we leerlingen mentaal klaarstomen voor een examen. Want alle leerlingen hebben “gezonde” spanning op het moment van examen.

Ga naar de website van het CBR

Sport

Wij vinden dat iedereen recht heeft op een kwalitatief hoogstaand leven in de breedste zin van het woord en zetten ons daar graag voor in. Dit doen we onder andere door samen te werken met sportverenigingen. Sporten is gezond en verhoogt de kwaliteit van het leven.

Amateur Football Association Cup (AFA Cup)

Met je eigen vriendenteam tegen andere vriendenteams spelen kent elke voetballer. Zo ook de oprichters van AFA Cup. Het AFA Cup toernooi is in 2016 voor de eerste keer georganiseerd en in een rap tempo uitgegroeid tot het grootste multiculturele voetbaltoernooi van Nederland, onder leiding van KNVB-erkende scheidsrechters. Tijdens dit toernooi spelen 94 teams tegen elkaar en zijn er 225 vrijwilligers aanwezig om alles in goede banen te leiden.

Verkeersacademie Christian sponsort dit toernooi momenteel om meer naamsbekendheid te creëren. Onze droom is om samen met de leerlingen en instructeurs een team op te stellen en deel te nemen aan dit gigantische leuke én sportieve evenement. Hoe gaaf zou het zijn als we de cup binnenslepen?!

Bekijk de website van de AFA Cup

 

David Lloyd

David Lloyd is van oorsprong een Britse sportclub en is intussen ook in Nederland een fenomeen. De sportclub biedt diverse faciliteiten aan: wellness, tennis, gym, groepslessen, kinderopvang en deskundige coaching. Hierdoor kan het hele gezin optimaal genieten van dit enorme aanbod aan activiteiten.

Verkeersacademie Christian is op dit moment in gesprek met David Lloyd om een samenwerking aan te gaan. Wij willen onze leerlingen (en hun gezinnen) namelijk tegen een gereduceerd tarief de mogelijkheid bieden om lid te worden van David Lloyd Clubs. Wanneer d rond is, zullen we hier alle informatie delen.

Bekijk de website van David Lloyd


Sponsoring

Verkeersacademie Christian is een jong en dynamisch bedrijf met ambitieuze plannen. Zo richten wij ons heel erg op de mens en de maatschappij. Met ons bedrijfsresultaat willen wij door middel van sponsoring maatschappelijk betrokken zijn. Of het nu gaat om sporten, milieu, ziekte of een andere maatschappelijke aangelegenheid; het belangrijkste is dat je als bedrijf onderdeel bent van de maatschappij.

Je bent van harte welkom bij Verkeersacademie Christian. Door bij ons je rijopleiding te volgen, help je ons dit soort projecten te kunnen blijven steunen. We zetten graag dat stapje extra, want samen maken we écht het verschil.

Stichting Kinder Kankervrij (KiKa)

Helaas kent iedereen wel iemand die te maken heeft gehad met kanker. Kanker is een vreselijke ziekte die jaarlijks vele slachtoffers treft, waarvan alleen al rond de 600 kinderen.  Er is een grote behoefte aan meer onderzoek naar deze ziekte.

Zo werd in 2002 stichting KiKa opgericht. Deze stichting werft fondsen voor vernieuwende onderzoeken en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker. Naast voorlichting geven over kinderkanker, doet KiKa ook onderzoeken gericht op minder pijn tijdens de behandeling, meer genezing en een hogere kwaliteit van het leven op latere leeftijd. De stichting krijgt steun van 350.000 gevers, waaronder particulieren donateurs, actievoerders, bedrijven en stichtingen.

Verkeersacademie Christian kan dan ook met gepaste trots melden dat wij ook KiKa ondersteunen. Door bij ons je rijopleiding te volgen, help je ons om deze stichting te blijven steunen. We zetten graag dat stapje extra, want samen maken we écht het verschil.

www.kika.nl


Trees for All / plant een boom

Dat het wereldklimaat verandert, is natuurlijk voor niemand onbekend. De stijgende temperaturen en de terugkerende droogte is een probleem dat elk jaar terugkomt en progressiever wordt. De wereld heeft meer bossen nodig om dit te veranderen. Bovendien zorgen bomen voor meer biodiversiteit en voor gezondere leefomstandigheden voor iedereen op de hele wereld. Hiervoor zorgt Trees for all.

“Een beter milieu begint bij jezelf” is een heel mooi gezegde dat ons deed bewegen. Verkeersacademie Christian doneert jaarlijks voor het planten van een boom. Wij geloven dat iedereen een “boompje” kan bijdragen. Door bij ons je rijopleiding te volgen, help je ons om “boompjes” te blijven planten. We zetten graag dat extra stapje. Doe je mee?


www.planteenboom.org

 

Wil jij, samen met Verkeersacademie Christian het verschil maken en meehelpen aan een betere leefomgeving voor ons en onze naasten en kinderen? 


Daarom kies je voor verkeersacademie Christian!

Zodat je veilig en verantwoord de weg op kunt
We maken echt het verschil in kwaliteit. Dit zie je terug in onze manier van lesgeven en het niveau van communiceren met onze leerlingen.

Zodat je straks vol vertrouwen het examen ingaat
Door onze jarenlange ervaring, weten we als geen ander wat leerlingen écht nodig hebben om veilig en verantwoord de weg op te gaan.

Zodat jij ook kunt bijdragen aan een schoner Nederland
We geven les in milieuvriendelijke en innoverende auto’s, zijn enorm maatschappelijk betrokken en sponsoren diverse organisaties.

Hier begint jouw rijles:

Snel, veilig en zelfverzekerd op weg.

Kies je voor automaat? Stap dan hier in.

Stap vol zelfvertrouwen op die motor.

Veilig door het verkeer met jouw scooter.

Zelfverzekerd en met gemak op pad met een aanhanger.

Ervaringen

- wat onze leerlingen over ons zeggen -

Rijschool Christian is een rijschool met een duidelijke visie en een plan voor elk individu. Verkeersacademie Christian zorgt met zijn eigen methode dat je zo veilig mogelijk kilometers gaat maken en dat rijbewijs binnensleept!

De rijinstructeur zorgt voor een kalme sfeer in de auto door niet in paniek te raken en de leerling zijn/haar fouten te laten maken. Dit zorgt ervoor dat je als leerling leert van je fouten zonder hierdoor in de stress te schieten. Deze rijinstructeur is heel professioneel als het gaat om de progressie van de leerling, maar is ook in voor een goed gesprek. Dit zorgt ervoor dat ik mij altijd op mijn gemak voel in de auto en ook nog eens veilig leer autorijden! Ik zou zeggen vraag een proefles aan en kijk of rijschool Christian bij jou past!

Ziggy van Woensel

Ik heb mijn rijbewijs gehaald in de coronatijd. Verkeersacademie Christian deed altijd zijn uiterste best om alles te regelen omtrent het examen en de theorie. Ik heb zelf een hele leuke en leerzame tijd gehad bij deze rijschool. Ik ben er altijd nog steeds van overtuigd dat ik goed en veilig rij, zelfs nu ik mijn rijbewijs bijna een jaar heb. Ik had bij geen andere rijschool willen zitten!

Sam van Schie

Verkeersacademie Christian is the best driving school and the staff is highly professional and friendly. My experience was very good with Verkeersacademie Christian. My instructor guided me very well, which helped me a lot in my practical exam. Because of this, I was able to pass in first attempt ?.

Muzaffar Ahmed

Ik ben halverwege mijn rijopleiding gestart bij verkeersacademie Christian. Ik heb een zeer fijne ervaring met deze rijschool: ik werd goed begeleid en de theorie werd uitgebreid met mij herhaald door middel van tekeningen en schetsen in een schrift. Dit schrift mocht ik mee naar huis nemen zodat ik dit nog dagelijks kon herhalen. Door middel van de aantekeningen en leerzame rijlessen heeft verkeersacademie Christian ervoor gezorgd dat ik in een zeer korte periode bepaalde inzichten kreeg die ik voorheen nog niet had. Met de juiste uitleg en theorie heb ik mijn rijexamen in 1x gehaald!

Indy van Assendelft

Inmiddels heb ik mijn rijbewijs al meer dan twee jaar en heb ik met liefde de autorijlessen bij Verkeersacademie Christian mogen volgen. Ik had het altijd erg naar m’n zin tijdens de lessen, waardoor ik de rijschool toen ook aanbevolen heb aan mijn nichtje (die het er ook helemaal mee eens was). Ondertussen heeft zij nu ook al een paar maanden haar rijbewijs.

Kimberly Verburg

Liever eerst een gratis proefles?

Spannend hè, zo’n eerste rijles? Dat begrijpen we heel goed. Natuurlijk mag je bij ons eerst een gratis proefles nemen.
Zo ontdek je of het lessen je bevalt en of er een klik is met jouw rij-instructeur. Ben je enthousiast geworden? Dan stippelen we een op maat gesneden rijopleiding voor je uit. Je betaalt voor deze proefles niets als je besluit met ons in zee (uh… de weg op) te gaan.

Vraag je proefles aan! »

 

Rijlessen volgen in de buurt van Zevenhuizen

Een ervaren rijinstructeur en een lestraject dat écht bij je past. Bij verkeersacademie Christian geven we momenteel rijlessen in o.a. Zevenhuizen, Moerkapelle, Waddinxveen, Moordrecht, Zuidplas, Rotterdam, Capelle, Nieuwerkerk, Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Dordrecht, Gouda, Hendrik Ido Ambacht en Zwijndrecht.

Maar: onze ambities zijn groot! Binnen 5 jaar zie je ons door heel Nederland rijden. Zo kunnen we nóg meer enthousiaste leerlingen naar hun eerste veilige kilometers loodsen. Tof, hè?

Verkeersacademie Christian  •  Paltsgraaf 20  •  2761JW  •  Zevenhuizen  •  info@verkeersacademiechristian.nl  •  06 - 17179746

Verkeersacademie Christian
Paltsgraaf 20
2761JW
Zevenhuizen
info@verkeersacademiechristian.nl
06 - 17179746

2022 - Rijacademie Christian
Ontwerp & realisatie: De Goudse Wolf & Overalzichtbaar.nl

Rijschool Rotterdam