bellen of appen: 06-123 456 78   |   info@verkeersschoolchristiaan.nl

inloggen

Let the good times roll!

 

Privacy statement

Contactgegevens:

Fahruddin Dad is de Functionaris Gegevensbescherming van Verkeersacademie Christian. Zij is te bereiken via info@rijschoolgraduate.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Verkeersacademie Christian verwerkt je persoonsgegevens, aangezien je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Geboorteplaats
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van een ouder of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je ervan overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@rijschoolgraduate.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Verkeersacademie Christian verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Het afhandelen van jouw betaling

Om je te kunnen bellen of e-mailen als dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.
Om goederen en diensten bij je af te leveren.

Verkeersacademie Christian verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming

Verkeersacademie Christian neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Verkeersacademie Christian) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Verkeersacademie Christian bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Delen van persoonsgegevens met derden

Verkeersacademie Christian deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Verkeersacademie Christian blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt Verkeersacademie Christian persoonsgegevens aan andere derden. Dit doen wij alleen met jouw nadrukkelijke toestemming.

Cookies, of vergelijkbare technieken

Verkeersacademie Christian gebruikt alleen technische en functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Verkeersacademie Christian en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@rijschoolgraduate.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek. Verkeersacademie Christian wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Verkeersacademie Christian neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@rijschoolgraduate.nl

Eigen verklaring

De aanduiding ‘Eigen verklaring’ zoals wij die kenden werd sinds 1 november 2017 veranderd in een Gezondheidsverklaring. Dit is niet het enige dat veranderd is, je moet nu ook zelf je gezondheidsverklaring aanvragen. Dit heeft het CBR besloten, omdat iedereen zelf aansprakelijk is voor zijn gezondheidsgegevens. Overigens zijn deze gegevens persoonlijk en vertrouwelijk.

De CBR beoordeelt met de gezondheidsverklaring of je gezond genoeg bent om een rijbewijs te halen. Het wordt dan ook aangeraden je gezondheidsverklaring al aan het begin van je rijopleiding in te vullen, zeker als er twijfels zijn over je gezondheid. Door het tijdig invullen van de Gezondheidsverklaring voorkom je dat je lang moet wachten voordat je op examen kunt. Het beoordelen van je rijgeschiktheid kan soms langer dan vier maanden duren.

Wij vragen onze leerlingen op tijd zijn of haar gezondheidsverklaring in te vullen. Wij hebben in het verleden meegemaakt dat onze leerlingen dat niet tijdig hadden gedaan waardoor het soms wel maanden kon duren voordat het was vrijgegeven. Ga naar cbr.nl en vul het z.s.m in.

Waarom moet je een gezondheidsverklaring aanvragen?

Verkeersacademie Christian neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@rijschoolgraduate.nl

Hoe werkt het?

Aan het begin van je rijopleiding vraag je een Gezondheidsverklaring aan en vul je deze in. Dit doe je via Mijn CBR. Na het invullen van de Gezondheidsverklaring word je automatisch doorverwezen naar een betaalpagina waar je het bedrag van € 37,80 via Ideal kunt overmaken.

Let op! Zonder deze verklaring kan het praktijkexamen niet aangevraagd worden!

 

 

 

Daarom kies je voor verkeersacademie Christian!

Zodat je veilig en verantwoord de weg op kunt
We maken echt het verschil in kwaliteit. Dit zie je terug in onze manier van lesgeven en het niveau van communiceren met onze leerlingen.

Zodat je straks vol vertrouwen het examen ingaat
Door onze jarenlange ervaring, weten we als geen ander wat leerlingen écht nodig hebben om veilig en verantwoord de weg op te gaan.

Zodat jij ook kunt bijdragen aan een schoner Nederland
We geven les in milieuvriendelijke en innoverende auto’s, zijn enorm maatschappelijk betrokken en sponsoren diverse organisaties.

Hier begint jouw rijles:

Snel, veilig en zelfverzekerd op weg.

Kies je voor automaat? Stap dan hier in.

Stap vol zelfvertrouwen op die motor.

Veilig door het verkeer met jouw scooter.

Zelfverzekerd en met gemak op pad met een aanhanger.

Ervaringen

- wat onze leerlingen over ons zeggen -

Ik heb mijn rijbewijs gehaald in de coronatijd. Verkeersacademie Christian deed altijd zijn uiterste best om alles te regelen omtrent het examen en de theorie. Ik heb zelf een hele leuke en leerzame tijd gehad bij deze rijschool. Ik ben er altijd nog steeds van overtuigd dat ik goed en veilig rij, zelfs nu ik mijn rijbewijs bijna een jaar heb. Ik had bij geen andere rijschool willen zitten!

Sam van Schie

Ik voelde me al vrij snel op me gemak bij verkeersacademie Christian; heel professioneel en zeker een aanrader. Zelf heb ik ook twee andere leerlingen aanbevolen rijlessen bij deze rijschool te volgen en zij waren ook zeer tevreden. De rijinstructeur heeft ons heel veel geleerd, is heel leuk in de omgang en het allerbelangrijkste: hij geeft je echt de tijd om alles rustig op je gemak te doen. Dit maakt verkeersacademie Christian anders dan andere rijscholen. Ik heb een topervaring met deze rijschool. Nu jij nog!

Meryen G.

Inmiddels heb ik mijn rijbewijs al meer dan twee jaar en heb ik met liefde de autorijlessen bij Verkeersacademie Christian mogen volgen. Ik had het altijd erg naar m’n zin tijdens de lessen, waardoor ik de rijschool toen ook aanbevolen heb aan mijn nichtje (die het er ook helemaal mee eens was). Ondertussen heeft zij nu ook al een paar maanden haar rijbewijs.

Kimberly Verburg

Ik ben halverwege mijn rijopleiding gestart bij verkeersacademie Christian. Ik heb een zeer fijne ervaring met deze rijschool: ik werd goed begeleid en de theorie werd uitgebreid met mij herhaald door middel van tekeningen en schetsen in een schrift. Dit schrift mocht ik mee naar huis nemen zodat ik dit nog dagelijks kon herhalen. Door middel van de aantekeningen en leerzame rijlessen heeft verkeersacademie Christian ervoor gezorgd dat ik in een zeer korte periode bepaalde inzichten kreeg die ik voorheen nog niet had. Met de juiste uitleg en theorie heb ik mijn rijexamen in 1x gehaald!

Indy van Assendelft

Verkeersacademie Christian is the best driving school and the staff is highly professional and friendly. My experience was very good with Verkeersacademie Christian. My instructor guided me very well, which helped me a lot in my practical exam. Because of this, I was able to pass in first attempt ?.

Muzaffar Ahmed

Liever eerst een gratis proefles?

Spannend hè, zo’n eerste rijles? Dat begrijpen we heel goed. Natuurlijk mag je bij ons eerst een gratis proefles nemen.
Zo ontdek je of het lessen je bevalt en of er een klik is met jouw rij-instructeur. Ben je enthousiast geworden? Dan stippelen we een op maat gesneden rijopleiding voor je uit. Je betaalt voor deze proefles niets als je besluit met ons in zee (uh… de weg op) te gaan.

Vraag je proefles aan! »

 

Rijlessen volgen in de buurt van Zevenhuizen

Een ervaren rijinstructeur en een lestraject dat écht bij je past. Bij verkeersacademie Christian geven we momenteel rijlessen in o.a. Zevenhuizen, Moerkapelle, Waddinxveen, Moordrecht, Zuidplas, Rotterdam, Capelle, Nieuwerkerk, Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Dordrecht, Gouda, Hendrik Ido Ambacht en Zwijndrecht.

Maar: onze ambities zijn groot! Binnen 5 jaar zie je ons door heel Nederland rijden. Zo kunnen we nóg meer enthousiaste leerlingen naar hun eerste veilige kilometers loodsen. Tof, hè?

Verkeersacademie Christian  •  Paltsgraaf 20  •  2761JW  •  Zevenhuizen  •  info@verkeersacademiechristian.nl  •  06 - 17179746

Verkeersacademie Christian
Paltsgraaf 20
2761JW
Zevenhuizen
info@verkeersacademiechristian.nl
06 - 17179746

2022 - Rijacademie Christian
Ontwerp & realisatie: De Goudse Wolf & Overalzichtbaar.nl