bellen of appen: 06-123 456 78   |   info@verkeersschoolchristiaan.nl

inloggen

Let the good times roll!

 

Autorijles bij verkeersacademie Christian

Klaar voor jouw autorijlessen?

Top, wij ook! Samen rijden we fluitend naar je rijexamen toe. Tijdens de rijlessen leer je op een ontspannen manier alles wat je moet weten. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je de auto optimaal kunt bedienen, maar ook hoe je veilig, sociaal en milieuvriendelijk moet rijden. Voor je het weet zit er niemand meer naast je. Hoe klinkt dat?

 • We adviseren na je proefles een pakket dat perfect bij jou past
 • Je maakt kennis met onze unieke lesmethode
 • We maken van jou een veilige én verantwoorde bestuurder

 


Unieke lesmethode

We vertellen graag meer over onze unieke lesmethode. Door onze jarenlange ervaring, weten we als geen ander wat leerlingen écht nodig hebben om veilig en verantwoord de weg op te gaan. We leren niet alleen hoe je iets moet uitvoeren, maar vooral ook waarom.
Als je namelijk weet waarom je iets op een bepaalde manier uitvoert, dan is goed autorijden vanzelfsprekend. Je begrijpt dan de logica van verkeersregels, waardoor je moeilijke of gevaarlijke verkeerssituaties ruim op tijd herkent. Dit maakt jou een veilige én verkeersverantwoordelijke bestuurder.

Elk lesonderdeel leggen we uit aan de hand van een lesplan. Als enige rijschool in Nederland maken we tijdens de rijlessen aantekeningen, waarbij we continu het proces van het autorijden vastleggen.

Alles wat je opschrijft, vergeet je niet meer. Zo kun je ook buiten je rijlessen om tijd besteden aan het autorijden. Herhaling is namelijk de kracht van het leerproces. Door middel van onze aantekeningen leer je sneller autorijden.

Onderdelen die je nog lastig vindt, herhalen we net zo vaak totdat je deze helemaal onder de knie hebt. Ja, je krijgt (net als op school) wat huiswerk mee, maar onthoud: het is allemaal voor een goed doel, namelijk het halen van jouw rijbewijs ;-).


Rijlessen wanneer het jou uitkomt

Je plant bij ons gemakkelijk je rijlessen in wanneer het jou uitkomt: ‘s ochtends, ‘s avonds of in het weekend. Stap op waar je maar wilt: thuis, op school of bijvoorbeeld bij jouw sportvereniging. Zo maken we je het wel heel gemakkelijk, hè?


Verschillende rijlespakketten

Elke leerling is uniek en dus ook anders. De ene leerling krijgt het rijden snel onder de knie, terwijl de andere leerling misschien wat meer moeite heeft met leren autorijden. Daarom kun je kiezen uit verschillende rijlespakketten. Zo past er altijd één bij jou. Bekijk onze rijlespakketten.

Auto

 • Pakket 1:
  25 lessen +gratis theorieboeken + 1 praktijk examen voor €1.125,-

 • Pakket 2:
  35 lessen +gratis theorieboeken + 1 praktijk examen  voor €1575,-
   
 • Pakket 3:
  45 lessen +gratis theorieboeken + 1 praktijk examen voor €2025,-
   
 • Een lesuur is 50 min
 • Lessen worden altijd als blokuur ingepland (dus 100 min)
 • Praktijkexamen: €275,-
 • Betalen in termijnen mogelijk
 • Losse les (50 min): €47,50


Liever eerst een proefles?

Spannend hè, zo’n eerste rijles? Dat begrijpen we heel goed. Natuurlijk mag je bij ons eerst een proefles nemen. Zo ontdek je of het lessen je bevalt en of er een klik is met jouw rijinstructeur. Ben je enthousiast geworden? Dan stippelen we een op maat gesneden rijopleiding voor je uit. Je betaalt voor deze proefles niets als je besluit met ons in zee (uh… de weg op) te gaan.

 

Je autorijbewijs halen in 4 stappen

Wat je moet weten om jouw autorijbewijs te halen

1. Je eerst proefrijles

Doe je gordel om want jouw eerste rijles begint! Tijdens deze proefles maak je kennis met het voertuig en ervaar je of er een klik is met jouw rijinstructeur. Aan de hand van deze les wordt gekeken op welke niveau je zit en bespreken we aan het einde van deze proefles welk pakket het beste bij jou past. Je betaalt voor deze proefles niets als je besluit bij ons rijlessen te nemen.

2. Het vervolg van de rijlessen

Nu is het tijd voor het echte werk. Vanaf de eerste les geven we je al direct op maat gesneden les. Dit doen we door middel van aantekeningen, speciaal gericht op jou als leerling. Zo leggen we continu het proces van het autorijden vast, waardoor je ook buiten de rijlessen om je kennis up-to-date kan houden. Heb je moeite met bepaalde onderdelen? Dan herhalen we die net zolang tot je die helemaal onder de knie hebt. Heb je alle lesonderdelen gehad? Dan beginnen we met bijzondere verrichtingen en examentraining.

3. Voorbereiding voor het rijexamen

Om jou optimaal voor te bereiden op jouw rijexamen, beginnen we met examentraining. Zo rijden we elke les het liefst twee examenroutes. Je leert op deze manier het examengebied kennen en eventuele valkuilen herkennen. Natuurlijk bespreken we ook uitgebreid het proces van examineren. En dan ... ... ben je er helemaal klaar voor!

4. Rijexamen

Het is zover, jij gaat jouw rijexamen rocken! Op deze spannende dag word je 1 lesuur voor de examentijd door je rijinstructeur opgehaald en gaan jullie voorrijden. En als jij dat wilt, gaat de instructeur graag met je mee in de auto tijdens het afrijden.

 

Faalangst-rijlessen

Faalangst komt vaker voor dan je denkt. Misschien heb je een verkeersongeluk gehad en durf je niet meer achter het stuur te kruipen? Of breekt het zweet je uit bij het doen van bepaalde handelingen, zoals inparkeren? Je bent niet de enige.

Wat de oorzaak ook is, samen kijken we wat voor jou nodig is om uiteindelijk zonder angst veilig auto te rijden. Onze instructeurs zijn faalangstgecertificeerd en dus gespecialiseerd in het omgaan met- en instrueren van leerlingen met faalangst. We helpen je met alle liefde van je rijangst af. We zorgen ervoor dat  jij je meer op je gemak voelt, meer (zelf)vertrouwen krijgt en relaxter het examen ingaat. Wel zo fijn, toch?

Onze instructeurs zijn RIS-gecertificeerd

Al onze rijinstructeurs zijn RIS-gecertificeerd. Dit houdt in dat onze instructeurs behalve de reguliere lesmethode ook geschoold zijn volgens de meest recente lesmethode die het CBR hanteert, namelijk RIS (Rijopleiding In Stappen). Bij deze opleidingsmethodiek leren we je stap-voor-stap rijden, waarbij we per module een nieuw onderwerp behandelen. Hierdoor bereiden we je nóg beter voor op deelname aan het verkeer.

Daarom kies je voor verkeersacademie Christian!

Zodat je veilig en verantwoord de weg op kunt
We maken echt het verschil in kwaliteit. Dit zie je terug in onze manier van lesgeven en het niveau van communiceren met onze leerlingen.

Zodat je straks vol vertrouwen het examen ingaat
Door onze jarenlange ervaring, weten we als geen ander wat leerlingen écht nodig hebben om veilig en verantwoord de weg op te gaan.

Zodat jij ook kunt bijdragen aan een schoner Nederland
We geven les in milieuvriendelijke en innoverende auto’s, zijn enorm maatschappelijk betrokken en sponsoren diverse organisaties.

Hier begint jouw rijles:

Snel, veilig en zelfverzekerd op weg.

Kies je voor automaat? Stap dan hier in.

Stap vol zelfvertrouwen op die motor.

Veilig door het verkeer met jouw scooter.

Zelfverzekerd en met gemak op pad met een aanhanger.

Ervaringen

- wat onze leerlingen over ons zeggen -

Ik voelde me al vrij snel op me gemak bij verkeersacademie Christian; heel professioneel en zeker een aanrader. Zelf heb ik ook twee andere leerlingen aanbevolen rijlessen bij deze rijschool te volgen en zij waren ook zeer tevreden. De rijinstructeur heeft ons heel veel geleerd, is heel leuk in de omgang en het allerbelangrijkste: hij geeft je echt de tijd om alles rustig op je gemak te doen. Dit maakt verkeersacademie Christian anders dan andere rijscholen. Ik heb een topervaring met deze rijschool. Nu jij nog!

Meryen G.

Verkeersacademie Christian is the best driving school and the staff is highly professional and friendly. My experience was very good with Verkeersacademie Christian. My instructor guided me very well, which helped me a lot in my practical exam. Because of this, I was able to pass in first attempt ?.

Muzaffar Ahmed

Inmiddels heb ik mijn rijbewijs al meer dan twee jaar en heb ik met liefde de autorijlessen bij Verkeersacademie Christian mogen volgen. Ik had het altijd erg naar m’n zin tijdens de lessen, waardoor ik de rijschool toen ook aanbevolen heb aan mijn nichtje (die het er ook helemaal mee eens was). Ondertussen heeft zij nu ook al een paar maanden haar rijbewijs.

Kimberly Verburg

Rijschool Christian is een rijschool met een duidelijke visie en een plan voor elk individu. Verkeersacademie Christian zorgt met zijn eigen methode dat je zo veilig mogelijk kilometers gaat maken en dat rijbewijs binnensleept!

De rijinstructeur zorgt voor een kalme sfeer in de auto door niet in paniek te raken en de leerling zijn/haar fouten te laten maken. Dit zorgt ervoor dat je als leerling leert van je fouten zonder hierdoor in de stress te schieten. Deze rijinstructeur is heel professioneel als het gaat om de progressie van de leerling, maar is ook in voor een goed gesprek. Dit zorgt ervoor dat ik mij altijd op mijn gemak voel in de auto en ook nog eens veilig leer autorijden! Ik zou zeggen vraag een proefles aan en kijk of rijschool Christian bij jou past!

Ziggy van Woensel

Ik ben halverwege mijn rijopleiding gestart bij verkeersacademie Christian. Ik heb een zeer fijne ervaring met deze rijschool: ik werd goed begeleid en de theorie werd uitgebreid met mij herhaald door middel van tekeningen en schetsen in een schrift. Dit schrift mocht ik mee naar huis nemen zodat ik dit nog dagelijks kon herhalen. Door middel van de aantekeningen en leerzame rijlessen heeft verkeersacademie Christian ervoor gezorgd dat ik in een zeer korte periode bepaalde inzichten kreeg die ik voorheen nog niet had. Met de juiste uitleg en theorie heb ik mijn rijexamen in 1x gehaald!

Indy van Assendelft

Liever eerst een gratis proefles?

Spannend hè, zo’n eerste rijles? Dat begrijpen we heel goed. Natuurlijk mag je bij ons eerst een gratis proefles nemen.
Zo ontdek je of het lessen je bevalt en of er een klik is met jouw rij-instructeur. Ben je enthousiast geworden? Dan stippelen we een op maat gesneden rijopleiding voor je uit. Je betaalt voor deze proefles niets als je besluit met ons in zee (uh… de weg op) te gaan.

Vraag je proefles aan! »

 

Rijlessen volgen in de buurt van Zevenhuizen

Een ervaren rijinstructeur en een lestraject dat écht bij je past. Bij verkeersacademie Christian geven we momenteel rijlessen in o.a. Zevenhuizen, Moerkapelle, Waddinxveen, Moordrecht, Zuidplas, Rotterdam, Capelle, Nieuwerkerk, Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Dordrecht, Gouda, Hendrik Ido Ambacht en Zwijndrecht.

Maar: onze ambities zijn groot! Binnen 5 jaar zie je ons door heel Nederland rijden. Zo kunnen we nóg meer enthousiaste leerlingen naar hun eerste veilige kilometers loodsen. Tof, hè?

Verkeersacademie Christian  •  Paltsgraaf 20  •  2761JW  •  Zevenhuizen  •  info@verkeersacademiechristian.nl  •  06 - 17179746

Verkeersacademie Christian
Paltsgraaf 20
2761JW
Zevenhuizen
info@verkeersacademiechristian.nl
06 - 17179746

2022 - Rijacademie Christian
Ontwerp & realisatie: De Goudse Wolf & Overalzichtbaar.nl